Seguidores

23 de enero de 2011

La Comissió Executiva de Rubí dóna suport a la candidatura de Carme Garcia Lores

La Comissió Executiva de Rubí dóna suport a la candidatura de Carme Garcia Lores

La proposta haurà de passar per l'Assemblea de l'Agrupació perquè sigui efectiva a nivell local

Carme Garcia Lores, primera secretària dels socialistes de Rubí i actual alcaldessa de la ciutat, ha expressat la seva voluntat de ser l'alcaldable del PSC a les eleccions municipals que tindran lloc el proper mes de maig.

La totalitat de la Comissió Executiva, reunida en sessió extraordinària aquest dilluns, ha donat el vist-i-plau a la candidatura, que haurà de ser revalidada el proper 2 de febrer a l'Assemblea de l'Agrupació Local, moment en que els militants socialistes tindran la paraula.

El PSC de Rubí ha aprovat per unanimitat la proposta valorant la vàlua, proximitat i els resultats electorals de Carme Garcia Lores als comicis de 2007. La decisió de l'Executiva, que s'ha fet pública aquest dimarts, també ha tingut en compte la gestió de la candidata al capdavant de l'Ajuntament de Rubí, tasca que compta amb el suport de la direcció local del partit.

Diego Martínez Cabrera, secretari d'Organització i Finances del PSC, ha estat l'encarregat de comunicar la notícia en roda de premsa, on ha manifestat la predisposició dels socialistes a fer uns bons resultats de cara a les eleccions municipals de 2011.

“Creiem que els rubinencs valoraran positivament la gestió de Carme Garcia Lores”, ha dit Martínez Cabrera, que ha recordat l'important gruix d'actuacions i equipaments que ha impulsat el PSC, i el salt qualitatiu que ha suposat per a la ciutat aquests darrers set anys de govern socialista liderat per l'alcaldessa.

http://www.socialistes.cat/

Publicado por Marina Millán

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nos gustará conocer tu opinión